Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@22:50:13 GMT

مکان رویداد سلسله الذهب مشخص می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۲۷۱۰

مکان رویداد سلسله الذهب مشخص می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی شهردار نیشابور گفت: در سالروز ورود امام رضا پرزنت اولیه این قرارداد که قبل از سال جدید با دانشکده معماری دانشگاه شهید بهشتی بسته شده را ارائه و مکان رویداد سلسله الذهب را مشخص خواهیم کرد.

سیدحسن میرفانی، شهردار نیشابور در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: دهم تیرماه، سالروز تاریخی ورود امام رضا به شهر نیشابور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام رضا در این تاریخ در نیشابور بیتوته کردند و قبل از خروجشان حدیث سلسله الذهب را در این شهر قرائت کردند. در تاریخ آمده است که ۱۸هزار قلمدان مرصع به دست، از دانشمندان آن روزِ نیشابور این حدیث را که از زبان فرزند پیغمبر خارج شد کتابت کردند. مردم این روز تاریخی را در نیشابور گرامی می‌دارند و در چنین روزی برنامه‌های متعددی عموما با محوریت شهرداری در این شهر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امسال هم برنامه‌های خوبی در سالروز تاریخی ورود امام رضا داریم، نشست تخصصی هجرت تمدن ساز با همکاری جهاد دانشگاهی، شهرداری و آستان قدس رضوی در شهر نیشابور برگزار می‌شود. بعد از این نشست، ۱۱۴ خوشنویس از خوشنویسان ممتاز و برجسته، با خطوط زیبای خود حدیث شریف سلسله الذهب را با خط نستعلیق همنویسی کرده و کتابت خواهند کرد که از این آثار و تعدادی از آثار تولید شده از قبل، نمایشگاهی در زمینه حدیث سلسله الذهب در فرهنگسرای سیمرغ برگزار می‌شود و در نهایت این نمایشگاه با محوریت شاه محمود نیشابوری که اولین قرآن را در قرن ۹ و ۱۰ هجری به خط نستعلیق نوشته بود و در حال حاضر در مشهد مدفون است، برگزار خواهد شد.

میرفانی افزود: کار دیگری که انجام خواهیم داد، وبینار تخصصی شهری با موضوع ورود امام رضا به نیشابور و مسیر هجرت «جاده نور» (مسیر حرکت امام رضا از مدینه تا خراسان) را با محوریت موضوعات شهری برگزار خواهیم کرد. اقدام دیگری که نادِر است و بناست که به مناسبت ورود امام رضا به شهر نیشابور روی دهد یکی از بزرگترین افتتاحیه‌ها و کلنگ زنی‌های شهرداری نیشابور است که با رقمی بالغ بر هزار میلیارد ریال شامل کمتر از ۲۰ پروژه عمرانی، فرهنگی و خدماتی شهر و شهرداری نیشابور و از خدمات شهرداری نیشابور خواهد بود. قرار بر این است که میهمانان عالی رتبه کشوری و لشکری در این مراسم حضور یابند. از جمله کسانی که به طور قطع در این مراسم حضور می‌یابند؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان مجلس، کمیسیون حقوقی مجلس، سران کشوری، مدیران کل استان  و شخص استاندار هستند.

وی بیان کرد: این کار، قطعا در حد و اندازه اتفاق مهم تاریخی مذهبی که برای این شهر و تاریخ شیعه رخ داده، نیست ولی گروه‌های مختلف با سلایق خود کارهایی را بر اساس علاقه‌ای که به این قصه دارند، انجام می‌دهند و در شورای ششم که از لحاظ شهری بنده متولی آن هستم عزم را جزم کرده‌ایم بر اینکه این دیدگاه که فقط کاروان راه بیفتد و بدون هیچ اثر خاصی حرکت کنند و صرفا فقط برای یادآوری و حادثه روز ورود امام رضا باشد، را تغییر دادیم به این که کار بزرگ دائمی و ماندگار وسیعی انجام دهیم به عنوان قرارگاه امام شناسی در شهر نیشابور و در این زمینه هم با دانشگاه شهید بهشتی به عنوان بزرگترین مرکزی که در زمینه کارهای شهری در سطح  کشور کار می‌کند قراردادی بستیم تا مکان اصلی رویداد سلسله الذهب را کشف کند و برای آن طرح اجرایی به شهرداری ارائه کند. در سالروز ورود امام رضا پرزنت اولیه این قرارداد که قبل از سال جدید با دانشکده معماری دانشگاه شهید بهشتی بسته شده را ارائه و مکان رویداد را مشخص خواهیم کرد.

شهردار نیشابور گفت: امیدواریم در نیشابور کار فاخر و ارزشمندی در سطح ملی و نه شهرستان و استان انجام دهیم که باید برای آن اعتبارات دولتی در نظر گرفته شود تا فضا را برای آن خریداری کنیم. برای انجام این کار که از دست شهرداری خارج است، نیاز به کمک سازمان میراث و مجلس و خیران داریم. این اتفاق مذهبی که در مسیر طولانی مدینه تا مرو در هیچ مکانی رخ نداده است جز نیشابور و باعث شده از آن به عنوان غدیر دوم نام برده شود، ارزش این را دارد که کاری ماندگار برای شیعه در این شهر انجام شود و اعتقاد دارم می‌توانیم با این کار نیشابور را به عنوان جایگاه و مکانی برای امام شناسی به زائران امام رضا معرفی کنیم و  گسترش دهیم.

وی درباره استفاده از ظرفیت دانشکده هنر نیشابور نیز اظهار کرد: امسال ایام نوروز از ظرفیت هنرمندان و اساتید محترم دانشگاه هنر استفاده کردیم و خیلی دیدگاه‌ها و بیش از صد اِلمان برای اولین بار در سال‌های اخیر در سطح شهرستان نیشابور در پیک نوروزی توزیع کردیم که همه از ظرفیت هنرمندان بود و تعدادی هم از اساتید دانشگاه هنر دانشگاه نیشابور شرکت کردند و از ضایعات سال‌های گذشته که در انبار مرکزی شهرستان نیشابور وجود داشت استفاده کردند و اِلمان‌های زیبایی ساختند اما در این کار ما فرصت آزمون و خطا نداشتیم و از ظرفیت دانشکده معماری دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مرکزی که سابقه و پیشینه خوبی داشت و کارهای خوبی در ایران انجام داده بود استفاده کردیم که مکان رویداد سلسله الذهب را شناسایی و به مردم معرفی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها حدیث سلسلة الذهب نيشابور خبرهای شهرستان نیشابور دانشگاه شهید بهشتی سلسله الذهب ورود امام رضا مکان رویداد شهر نیشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعد از رسوایی بزرگ: فرار ستاره سیتی به عربستان!
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است