Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش زیاد سگ‌های ولگرد امنیت روانی مردم نیشابور را این روزها دچار خلل کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ این روزها حضور گسترده سگ‌های ولگرد در نیشابور به یکی از معضلات مردم تبدیل شده است به نحوی که بارها مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

پس از حمله تعداد زیادی سگ ولگرد به یک کودک ۸ ساله در نیشابور این موضوع ابعاد گسترده‌ای پیدا کرده است و نظرات مختلفی در رابطه با حل این مشکل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم جوانی در این رابطه گفت: قسم می‌دهم شما را در مورد سگ‌هایی که در سطح شهر زیاد شدند و به آدم‌ها حمله می‌کنند شهرداری را آگاه کنید و در جریان بزارید.

وی که منزل خود را در خیابان دارایی و یکی از مناطق مرکزی شهر نیشابور اعلام کرد افزود: منزل ما مرکز شهر هست ولی صبح‌ها که برای رفتن به سر کار و یا بردن بچه‌ها به مدرسه از منزل خارج می‌شویم همیشه چندین سگ ولگرد در کوچه و خیابان هستند.

این همشهری نیشابوری افزود: دیروز هم خدا به ما رحم کرد چون چند تا به سمت ما آمدند و به کمک یکی از عابرها فرار کردیم.

وی افزود: حمایت از این سگ‌های ولگرد امنیت اجتماعی ما را به خطر انداخته است.

یکی از ساکنین و کسبه ساکن در شهرک فرهنگیان نیشابور نیز گفت: قبلاً سگ‌ها فقط در منطقه شمال یا جنوب شهر بود و معمولاً شب‌ها در این منطقه دیده می‌شدند.

وی که خود را بازنشسته فرهنگی معرفی کرد افزود: معمولاً سگ‌ها نیز به‌تنهایی حرکت می‌کردند و گله نبودند ولی اتفاقی که چندی است زیاد شده است حضور این حیوانات طی روز در شهر هست.

این مرد حدود ۵۵ ساله افزود: علاوه بر اینکه طی روز سگ‌ها به‌صورت گله‌ای در کوچه و خیابان حرکت می‌کنند در مرکز شهر هم هستند.

وی ادامه داد: البته سگ‌های تنها نیز دیده می‌شوند که معمولاً سر شب در کوچه‌ها به دنبال غذا هستند.

یکی از کسبه دیگر نیشابور در خیابان دانشگاه نیشابور نیز گفت: اکثر اوقات سگ‌ها با آدم‌ها کاری ندارند و از انسان‌ها می‌ترسند ولی بسیار دیده‌ام خانم‌ها، دختران و کودکان می‌ترسند و سعی می‌کنند خود را به آن‌طرف خیابان برسانند و گاهی شاهد بوده‌ایم حتی نزدیک به‌ تصادف با خودروها بوده‌اند.

وی افزود: قبلاً هم سگ‌های ولگرد در این منطقه دیده می‌شدند ولی اخیراً بسیار زیاد شده‌اند به نحوی که دیگر امنیت روانی از دست رفته است.

رهاسازی سگ های ولگرد شهرهای دیگر در نیشابور

حسین میرفانی، شهردار نیشابور در پاسخ به این گلایه‌ها گفت: سگ‌های بلاصاحب در محدوده شهری توسط پیمانکار زنده گیری شده و به پناهگاه حیوانات منتقل و قرنطینه می‌شوند.

وی افزود: بعد از این مرحله، سگ‌ها توسط دامپزشک انگل تراپی و واکسیناسیون شده و برای عقیم‌سازی و پلاک گذاری با آرم شهرداری نیشابور به دامپزشکی اعزام می‌شوند.

شهردار نیشابور خاطر نشان کرد: بعد از طی دوره نقاهت در پناهگاه یا واگذار و یا رهاسازی می‌شوند و مابقی در پناهگاهی در مساحت حدوداً دو هزار و 600 متر و با ظرفیت ۳۰۰ قلاده سگ می‌مانند.

میرفانی افزود: اگر شهرها و روستاهای اطراف سگ‌های بلاصاحب خود را در نیشابور رهاسازی ننمایند این ظرفیت برای شهر نیشابور کفایت می‌کند.

مخالف سگ کشی هستیم

احمد همت‌آبادی، عضو شورای شهر نیشابور نیز در این رابطه گفت: اقداماتی که می‌بایست در نیشابور برای سگ‌های ولگرد انجام می‌شده، انجام‌شده و نیشابور در بحث مدیریت سگ‌های ولگرد از شهرهای پیشگام در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: برخی موارد از حضور سگ‌ها با توجه به گسترده بودن شهر اجتناب‌ناپذیر است

رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: ما سگ‌ها را نمی‌کشیم و هر کار دیگری که لازم بوده انجام دادیم. کشتن حیوانات را روش غیراخلاقی و غیرشرعی می‌دانیم و از اصحاب رسانه و مردم می‌خواهیم راهکارهای دیگر را پیشنهاد دهند.

وی با تأیید صحبت‌های شهردار نیشابور مبنی بر رهاسازی سگ‌ها توسط شهرهای اطراف گفت: فیلم داریم که خودروهای شهرداری‌های شهرهای اطراف سگ‌ها را در اطراف و حاشیه نیشابور و حتی نزدیک مرکز پناه گاه حیوانات رها می‌کنند.

هزینه ماهانه 150 میلیونی برای مدیریت سگ‌های ولگرد

همت‌آبادی با اشاره به کارهای صورت گرفته تاکنون گفت: راهکار در نیشابور چندین سال است که تبیین شده و هر روز سگ‌ها زنده گیری، واکسینه و عقیم‌سازی می‌شوند و این کارهای در کل جهان مرسوم است.

وی ادامه داد: تا به امروز در ماه بالغ‌بر 150 میلیون تومان برای این کار در نیشابور هزینه می‌شود که از این مبلغ ذکر شده بیشترش را گروه حامیان حیوانات از کمک‌های مردمی جمع‌آوری می‌کنند.

این عضو شورای شهر نیشابور با اشاره به کمک‌های مردمی تأکید کرد: ۶۰ تا 80 میلیون تومان در ماه توسط این گروه از مردم علاقه‌مند جمع می‌شود و بابت غذادهی، درمان و کارگری پرداخت می‌شود.

همت‌آبادی خاطرنشان کرد: یک پیمانکار شهرداری نیز با وانت در شهر می‌چرخد و سگ‌های ولگرد را زنده گیری می‌کند.

وی افزود: در ماه بالغ‌بر 40 میلیون تومان بابت زنده گیری، جمع‌آوری و انتقال به پناهگاه به پیمانکار پرداخت می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری، سلامت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به تنظیم لایحه‌ای برای مدیریت این بخش گفت: لایحه تنظیم‌شده که کل این پروسه به یک پیمانکار داده شود تا علاوه بر حل مشکلات قانونی بشود اقدامات بیشتری را مدیریت کرد.

همت‌آبادی تأکید کرد: با اجرا شدن این پیمان باز هم ماهانه حدود ۸۰ تا 100 میلیون تومان نیازمند کمک‌های مردمی هستیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های این لایحه اظهار داشت: در طرح جدید افزایش تعداد سگ‌ها و با توجه به‌ضرورت استقرار نگهبان و ... این کار بهتر مدیریت شود و پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های شهرداری در ماه به حدود 70 میلیون تومان برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میلیون تومان سگ های ولگرد شهر نیشابور همت آبادی زنده گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • بازگشت هوای زمستانی به شهرهای استان خوزستان و خاموش شدن کولرها