Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@10:12:39 GMT

تحقق ۳۳ درصدی بودجه شهرداری نیشابور

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۳۲۸۱۲

تحقق ۳۳ درصدی بودجه شهرداری نیشابور

شهردار نیشابور با تاکید اینکه بودجه شهرداری در سال جاری ۳۳۷ میلیارد تومان تعیین شده است از تحقق ٣٣ درصدی این رقم تا کنون در شهرداری این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایمنا، علی نجفی با بیان اینکه بودجه این شهرداری در سال گذشته ۲۸۵ میلیارد تومان و میزان تحقق آن ۹۶ درصد بود، اظهار کرد: میزان بدهی شهرداری در چهار سال گذشته از هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به ۲۳۷ میلیارد ریال رسیده است که البته همه آن بدهی جاری است و هیچ‌گونه بدهی تجمیعی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار نیشابور با اشاره به اینکه شهرداری نیشابور چهار سال پیش هزار و ۴۷۰ نیرو داشت که اکنون شمار این نیروها به ۹۶۵ نفر تعدیل شده است، افزود: در حال حاضر حقوق تمام پرسنل و مطالبات سنوات نیروهای انسانی بازنشسته به روز شده و تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد ریال از مطالبات شهرداری از ادارات و نهادهای بدهکار مانند دانشکده علوم پزشکی، نیروی انتظامی و سپاه دریافت و ثبت شده که باید از محل بند مربوطه تخصیص یابد.

نجفی تصریح کرد: در بخش طرح‌های عمرانی به جز ساختمان ایستگاه شماره پنج آتش‌نشانی، همه طرح‌ها تکمیل شده و بازارچه ساماندهی مشاغل مزاحم به وسعت ۱۰ هکتار در بلوار رسالت غربی با امکان ۶۰۰ میلیارد ریال درآمدزایی سالانه فراهم شده و موافقت لازم برای ایجاد میدان بار جدید نیشابور نیز از استان گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه کلیه بایگانی بخش شهرسازی این مجموعه الکترونیکی شده است، خاطرنشان کرد: سامانه‌های شهروند سپار شهرداری نیشابور آماده است و با آغاز بهره‌برداری از این سامانه‌ها بیش از ۹۰ درصد خدمات صدور پروانه، پایان کار و استعلام‌های بانک بدون نیاز به حضور فیزیکی متقاضیان در محل شهرداری نیشابور ارائه می‌شود.

شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: طرح ارائه ایده و نظارت بر آن توسط شهروندان از طریق نظرسنجی به شورای شهر ارائه شد که مورد تأیید قرار نگرفت و برای اجرای طرح مدیریت آب‌های سطحی شهر نیشابور بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شد.

نجفی تاکید کرد: در حوزه‌های سازمانی باید بیش از سرمایه‌های مادی به سرمایه‌های انسانی و جایگاه اجتماعی مجموعه توجه کرد که در چند سال اخیر این اتفاق در شهرداری نیشابور افتاده است و تلاش شده مکانیزم‌های عزل و نصب کاملاً روشن و شفاف باشد.

منبع: ایلنا

کد خبر 512497

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر شهرهاي ايران نیشابور شهرداری بودجه شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری نیشابور میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم